KÖKSCHEF OCH GÄNGET BAKOM ROLANDS
Kökschef på Rolands är Magnus Johansson. Magnus har en mångårig erfarenhet av restaurangbranchen i Varberg, bl a från John's Place och Restaurang Borggården.
Jessica Ekman och Jonas Edin basar över serveringspersonalen. Men sin långa erfarenhet av restaurangvärlden ser dom till att kunder och personal på Rolands trivs på bästa sätt. Under vintertid driver paret en restaurang i skidbacken i den norska skidorten Hemsedal.
Den löpande administrationen hanteras av Karin och Lars Bengtsson.
Rolands Kök&Bar startade sommaren 2020 som en utvidgning av Roland´s Café vilket legat i lokalen sedan början av 1990-talet. Cafét har anor från tidigt 1980-tal då fiskebåten Siam agerade som turbåt på dagarna och café på kvällarna sommartid. "Café Siam" var namnet och det drevs av ägarna till Fladenbåtarna, Elisabeth och Roland Bengtsson. Båtcafét flyttade efter ett tag in i Roland´s nuvarande lokal och bytte namn till Roland´s Café.
Företaget Rolands Kök&Bar drivs nu av Magnus Johansson, Jessica Ekman&Jonas Edin, samt Karin&Lars Bengtsson